Çiğdem Anat ve On Kadın


Son zamanlarda dikkatimi çeken bir program oldu. Ntv'de yayınlanan "On Kadın" programı. Program, farklı kulvarlarda mesleklerinde iyi yerlere gelmiş bilgili, kültürlü bayanların bir arada bulunduğu bir program. Programda çok renkli simalarıda görmek mümkün: Oya Başar, Gönül Yazar, Günseli Kato, Güzide Duran, Hülya Uğur Tanrıöver, Funda Özkalyoncu. Her hafta bir konuk çağırılıyor ve çağrılan konuğa, bayanlar sorularını yönlendiriyor.

On bayanı neye göre seçtiklerini merak ettim ve internette dolaşırken programın sunucusu Çiğdem Anat'ın röportajını aynen aktarıyorum " Kadınları seçerken farklı meslek gruplarından olmalarına, yaşam tecrübelerinin bol olmasına, ekip çalışmasına yatkın olmalarına, farklı görüşlere tahammülü olmalarına" dikkat ettiklerini söylüyor.

Program 2 saat ve haftada 1 gün. İzlerken, beğendiğiniz bir konuk varsa merak ettiğiniz bir soruyu muhakkak bu on bayandan biri soruyor. Bu da seyirciyi ekrana kitliyor. Farklı fikirlerin, soruların olmasından olsa gerek izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunuz. Program bittiğinde tadı damağında kalıyor, bu da programın uzun süreli olacağının bir göstergesi. Dileğim böyle güzel programların uzun süreli olması...

0 yorum:

Yorum Gönder